BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 21, 2010

MC

bukan mc tuk majlis tertentu.
tp arinie amik mc tuk follow up pakar kulim
hoho...appoiment kul 10 pg tp kul 11 lebih baru leh jumpa doc
huhu....doc scan sekali lagi td...ketumbuhan mengecil dr 3cm ke 2.2 cm..hanya beza 0.8 cm..
terkejut td..huhu...doc ckp awk mmg dtg period tp period awak tak ok...darah awk tak ok...
pa faktornya????doc gtau myb kurang bersama..yela...kami jauh..nak bersama kerap cmna..huhu
yg faktor seterusnya horman tak stabil..pastue berat badan naik mendadak....oleh itu cikgu perlu menurunkan berat badan agar hormon kembali stabil..huhu...cikgu tanya doc..ada mslh tak nak preggy...doc gtau perkara normal jika psgn berjauhan..untuk hamil tak da masalah...boleh tp mungkin ambil masa dan bergantung kpd rezeki allah..insyaallah...so esok cikgu nak g pantai sekali lagi..nak wat follow up kat sana..kena p dua2 hospital....nak cepat sembuh kena byk rehat.....nak rehat???hoho...kerja pun banyak...budak2 pun bermasalah..cmna nak rehat??huhu....tggu cuti sekolah je la....cikgu harap sgt kami dapat duk sekali...:(

masalah sungguh bila berjauhan..huhu...13 oct nnt kena follow up sekali lagi...
dan ketika ini cikgu mengharapkan yg terbaik drpd ilahi...hanya Dia yg dapat membantu....amin:)
doakan yg terbaik untuk kehidupan ini dan rumahtangga cikgu....
seperti biasa....d hujung entry......cikgu rindu suami cikgu......:)

1 comments:

JHaZKiTaRo said...

salam ukhwah.. blog hopping.. ada masa, jemput ziarah blog hamba (Aku Sebutir Pasir) jika berminat nak baca my TRAVELOGUES IN 45 COUNTRIES.. :)